Projekty

Novinky a aktuality

Připravujeme dotisk triček!

8. 10. 2024 Připravujeme dotisk triček!

Trička se vám letos opět líbila a tak se bohužel vyprodala hodně rychle. Objednat si je ale ještě můžete. Přečtěte si celý článek a dozvíte se za jakých podmínek.

Letošní trička se Vám velmi líbí, což nás moc těší. V tuto chvíli jsou však již bohužel vyprodaná. Jelikož se nám však množí dotazy, zda ještě budou k dostání, opět jsme se rozhodli, že se pokusíme je dotisknout. 

Potřebovali bychom co nejdříve shromáždit vaše požadavky. Abychom mohli zachovat současnou cenu, musí se nám sejít objednávky na alespoň 500 triček od každého druhu (myšleno 500 ks pánských a 500 ks dámských). V případě, že se podaří objednávky na tento počet získat, trička vyrobíme. K dodání pak budou v průběhu listopadu. Objednávky učiněné po 7. 10. nyní nebudeme odesílat. 

Pokud máte o trička zájem, objednejte si je co nejdříve na eshopu (eshop.72hodin.cz). Ten nyní umožňuje objednávky do mínusového stavu skladu. Každá objednávka na nyní nedostupná trička bude zaevidována. Objednávky přijímáme do 27. 10. Poté všechny žadatele vyrozumíme, zda se podařilo dosáhnout cílového počtu triček, či případně, za jakou cenu je budeme schopni nabídnout. Prosíme pouze o závazné objednávky. V žádném případě nám, prosím, nyní za trička neposílejte platby.
Děkujeme za pochopení.

72 hodin

Další články a novinky

SNJF vám pomůže s financováním projektu 16. 9. 2024

SNJF vám pomůže s financováním projektu

Chybí Vám na realizaci vašeho projektu v akci 72 hodin peníze? Pomůžeme vám je získat!

Celý článek
Tipy na projekty v oblasti duševního zdraví 10. 9. 2024

Tipy na projekty v oblasti duševního zdraví

Rádi byste se akce zúčastnili, ale nenapadá Vás vhodný projekt. Přinášíme několik nápadů.

Celý článek
Trička už jsou v prodeji 26. 8. 2024

Trička už jsou v prodeji

I letos jsme pro vás připravili parádní projektová trička.

Celý článek